Program online cu ghidare Măiestria

Iată ce părere au cursantele noastre despre experiența de la curs.

Atrageți atenție la cămășile lor, toate sunt PRIMA IE !

MĂDĂLINA MARIȘ

(Târgu Mureș)

cursantă două ediții la rând
 

”Am învățat la acest curs sa cos corect și rapid o ie autentică minunată, într-un grup în care am primit susținere și acces la expertiza cum nu am mai experimentat până acum. Am comunicat cu femei deosebit de interesante, care împărtășesc o pasiune comună și se încurajează și mobilizează reciproc.

Mi-a plăcut mult organizarea bună a cursului și atmosfera stress free, mobilizatoare și plină de caldură”

FLORENTINA ISARIEV

(București)

cursantă două ediții la rând
 

Căutam să îmi creez propria ie, să învăţ ce înseamnă o cãmaşă autentică, dar în schimb am găsit tot! 

O comunitate sanatoasă, plină de creativitate şi energie pozitivă, femei determinate care împreună miscă munţi în spaţiul online şi în expoziţii. Am rămas cu o camaşă minune, foarte multe informaţii practice şi teoretice, o pasiune pe viaţă, o nouă perspectivă asupra timpului meu şi a forţei femeilor. Consider că cele 6 luni au fost o experiențã, nu doar un curs online

VALENTINA DOBROSTOMAT

(Germania)

Inițial m-am înscris la acest curs din dorința de a avea o ie tradiționala fiind departe de casă. Sunt din Republica Moldova, nu am văzut ii acasă, nici măcar la bunica, deci a fost un drum de conectare cu multe generații dinaintea mea. 

A fost o călătorie frumoasă, solicitantă, dar cu un rezultat pe măsură, un curs ce a scris ADN-ul meu cu acul pe pânză  și asta va rămâne peste ani, poate pentru generațiile ce vin”.

ELENA STURZA EREMCIUC

(Chișinău)

”Un curs util care te învață pas cu pas de la zero cum să-ți faci propria ie, te îmbogațește spiritual, te scoate din anonimat, te ajuta psihologic, îți mărește cercul de prieteni, iar cand reușești, te face mândră și fericită!

Am apreciat atmosfera, îndrumarea, faptul ca nu s-a barfit. Sunt recunoscătoare pentru comunicarea care mi-a lipsit în timpul concediului de maternitate și în timpul pandemiei”.

ALINA ALEXANDRU-ILIESCU

(Pitești)

cursantă două ediții la rând
 

Dincolo de ce se vede, ia mea mai conține ceva imaterial: bucuria cu care am urmărit frumusețea nașterii iilor-colege de curs. A fost pentru mine un curs-muzeu, nu se va sfârși niciodată fiindcă fără spectacolul frumosului nu aș fi fericită.  Așa că eu consider ca ce am cusut eu a fost cu energie creatoare de la tot grupul! Și mulțumesc tuturor, profesoare și cursante deopotrivă.

Nu ies din aceasta cale, vom continua împreună

ANDREA CERNESCU LUPU

(București)

cursantă două ediții la rând
 
 

” Mi-a plăcut extrem de mult comuniunea care s-a creat. Recomand cursurile Măiestria pentru că am convingerea că aici am întâlnit persoane care mi-au devenit prietene pe viață. Este un loc în care nu am sesizat „răutăcisme”, în care cursantele cu mai multă știință le ajuta pe cele foarte începătoare, este susținere și încurajare, totul sincer si cu inima deschisă”.

NATALIA VANTHIENEN

(Belgia)

 
 

” Mi-a plăcut mult comunitatea, grija maestrei, rapiditatea cu care mi s-a răspuns la întrebări, inspirația și ideile aduse pe parcurs.

Este o șezătoare modernă. O medtație. 

O întâlnire altfel cu tine”.

CORINA STAN

(Otopeni)

cursantă trei ediții la rând
 

”Este un curs inedit și unicat, serios și bine pus la punct!  Însă de importanță maximă este atmosfera în care se desfașoară cursul: una caldă, familiară și respectuoasă. Răceala, distanța timidității, stresul nu există în acest grup! Cealaltă ramură definitorie a cursului este metoda de organizare. Totul este gândit în amănunt, predat cu profesionalism și, nu în ultimul rând, prezentat încântător. O experiență minunată, neașteptată, care m-a îmbogățit și pentru care rămân recunoscătoare!”

CORINA CRISTINA CARLOGEA

(București)

cursantă trei ediții la rând

”Cel mai frumos și incitant curs la care am participat! Dedicația, răbdarea cu care explicați și atenția la detalii au făcut din acest curs experiența perfectă. Mai presus de informațiile pe care le furnizați și care pot fi găsite cu muuultă rabdare și timp și în alte surse, încrederea pe care o dați începătoarelor ca mine este de neprețuit. Timp de calitate, alături de oameni minunați! Aș repeta oricând această experiență alături de voi!”

ANA MARIA ȘEICĂRESCU 

(Stockholm)

cursantă trei ediții la rând

”Structura și materialele cursului au fost mult peste așteptări, din punct de vedere ce poate oferi în general un curs online, dar și ce am reușit să fac eu personal sub atenta ghidare a expertelor și cu susținerea micii comunități a cursantelor. A fost o sursă de inspirație, atât artistică cât și psihologică, văzând progresele grupului. Mi-a plăcut în mod special dăruirea expertelor și generozitatea sfaturilor, progresul săptămânii, toate au fost la superlativ!”

 

 

ADRIANA BĂTRÂNCA 

(Pitești)

cursantă două ediții la rând

”Mi-a plăcut foarte mult munca în echipă, solidaritatea și susținerea reciprocă pe care am simțit-o la curs.

 Îndrăznește, este o echipa serioasă și profesionistă, ai de câștigat și tu și urmașii tăi, și cămașa cu altiță!

 

ELENA BINZARI  

(Paris)

cursantă două ediții la rând

Nu aș fi crezut vreodată că un curs de cusut ie mă poate învăța atăt de multe despre mine. Despre căutare, despre conexiune, despre răbdare. Despre: cine sunt și ce îmi place? Am realizat cât de mult timp prețios am la dispoziție și ce aleg să fac eu cu timpul meu. Am realizat cât de multă nevoie am să mă îmblânzesc și să mă împrietenesc cu mine. Pânza, ața și acul mi-au permis să-mi fac ordine în minte în primul rând, iar apoi – să creez.

Lucrând la ia mea, mi-am dat seama câtă putere creatoare și energie am în mine.

Acest curs mi-a facut loc într-o comunitate de femei minunate alături de care, pe lângă cusut, am descoperit valoarea unui grup de femei: ne-am susținut, ne-am încurajat, ne-am spus of-urile și bucuriile, am râs, am plâns… am fost împreună, fiecare din colțul ei de lume!”

VEZI MAI MULTE PĂRERI VIDEO ALE CURSANTELOR NOASTRE AICI

Dacă dorești să intri în programul nostru de mentorat
Pasărea Măiastră, vino la o întâlnire 1 la 1
cu o reprezentantă a echipei Măiestria!