Cum să începi a coase prima ta ie
Învață cum să înțelegi mai bine ce ai de făcut ca să-ți coși o ie cu mâna ta!

Primește  GRATUIT o serie de email-uri cu PAȘII pe care să-i urmezi ca să-ți realizezi visul de a purta o ie cusută de tine!

Marketing by

Distribuie acest curs și pentru prietenele tale

 Ce afli dacă te abonezi?

Despre mine și grupul MăiestrIA în acțiune

Sunt Stela Moldovanu, am 46 de ani și de când mă țin minte sunt pasionată de broderie.

Sunt fondatoarea comunității Măiestria, autoarea cărții MăiestrIA – povestea cusută a iei și autoarea primelor cursuri online de cusut ie.

Din dragoste pentru tradiții în 2017 am organizat în Chișinău, prima expoziție-concurs de cămăși autentice românești cusute în zilele noastre.

În 2018 am inițiat împreună cu Parascovia Lepădatu, Nadia Mînzu, Diana Ciobanu și Cristina Larii Clubul MăiestrIA în acțiune, un grup de lucru în Chișinău prin care am ajutat sute de femei să-și înceapă a coase prima lor ie. 

În 2021 am lansat primul curs online practic de Măiestrie, cu participante din peste 25 de țări care au învățat a coase ie alături de noi.

Rezultatele acestui curs au fost expuse în numeroase albume cu fotografii pe online, în grupul Măiestria în acțiune, dar și în expoziții internaționale de mare impact, în sediul Senatului Spaniei la Madrid, sau la Sediul ONU din Viena.

Prin aceste expoziții, distribuite în grupurile de cusut pe întreg spațiul românesc, am reușit să inspirăm mii de femei care au văzut prin ceea ce facem adevărata frumusețe și valoare a iei tradiționale. 

Misiunea noastră este să putem ajuta cât mai multe femei să descopere bucuria cusutului și să înțeleagă rostul cămășii autentice românești.

În 2019 cinci din cămășile cusute de noi, membrele fondatoare ale grupului au fost expuse la Tokio, în cadrul proiectului IA Aievea, iar întreaga expoziție ”MăiestrIA”, din care au făcut parte în total  peste 150 de cămăși, a fost expusă în ultimii ani în cele mai importante Muzee etnografice din România: Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA din Sibiu și Muzeul Național al Țăranului Român din București. 

Proiectele MăiestrIA continuă an de an pentru că ne dorim să împărtășim experiența noastră și să putem ajuta cât mai multe  femei să revină la tradiția de a coase acasă, cu mâna lor, cămăși adevărate, care să bucure ochiul și inima. 

Am ghidat femei care au început de la zero, fără să aibă nici o experiență de cusut, dar care au reușit să creeze cămăși imprecabile pentru că au avut multă încredere în propriile forțe și dorința de descoperi o nouă pasiune. 

Peste 15 000 de persoane s-au abonat deja la acest curs! 
 
Nu ezita și tu să faci primul pas!
Învață GRATUIT cum să-ți coși 
cu încredere propria ta ie!

AFLĂ  CE PAȘI SĂ URMEZI ca să nu-ți mai pară atât de complicat și neclar tot ce știi despre ie!

Marketing by

Distribuie acest curs și pentru prietenele tale