Cum să începi a coase prima ta ie
Învață cum să înțelegi mai bine ce ai de făcut ca să-ți coși o ie cu mâna ta!

Primește  GRATUIT o serie de email-uri cu PAȘII pe care să-i urmezi ca să-ți realizezi visul de a purta o ie cusută de tine!

Marketing by

Distribuie acest curs și pentru prietenele tale

 Ce afli dacă te abonezi?

Despre mine și grupul Măiestria în acțiune

Sunt Stela Moldovanu, am 47 de ani și de când mă țin minte sunt pasionată de broderie.

Sunt fondatoarea comunității Măiestria, autoarea cărții MăiestrIA – povestea cusută a iei și autoarea primelor cursuri online de cusut ie.

Din dragoste pentru tradiții în 2017 am organizat în Chișinău, prima expoziție-concurs de cămăși autentice românești cusute în zilele noastre.

În 2018 am inițiat împreună cu Parascovia Lepădatu, Nadia Mînzu, Diana Ciobanu și Cristina Larii Clubul MăiestrIA în acțiune, un grup de lucru în Chișinău prin care am ajutat sute de femei să-și înceapă a coase prima lor ie. 

În 2021 am lansat primul curs online practic de Măiestrie, cu participante din peste 25 de țări care au învățat a coase ie alături de noi.

Rezultatele acestui curs au fost expuse în numeroase albume cu fotografii pe online, în grupul Măiestria în acțiune, dar și în expoziții internaționale de mare impact, în sediul Senatului Spaniei la Madrid, la Sediul ONU din Viena sau la Muzeul Costumului din Lisabona.

Prin aceste expoziții, distribuite în grupurile de cusut pe întreg spațiul românesc, am reușit să inspirăm mii de femei care au văzut prin ceea ce facem adevărata frumusețe și valoare a iei tradiționale. 

Misiunea noastră este să putem ajuta cât mai multe femei să descopere bucuria cusutului și să înțeleagă rostul cămășii autentice românești.

Măiestria în acțiune este grupul de lucru pe Facebook, din care fac parte actualmente peste 24 000 de membre, în special femei tinere, active, cu familie, copii, job-uri și o mulțime de alte activități, care se dedică acestei pasiuni dimineața devreme sau noaptea târziu. Creăm pentru a ne reconecta cu rădăcinile noastre și a menține legătura cu trecutul nostru bogat în tradiții. Pentru multe din noi procesul cusutului este o terapie, o meditație și o descoperire de sine.

Ceea ce coasem noi astăzi sunt în cea mai mare parte cămăși cu altiță, element inclus Lista Reprezentativă a Patrimoniului Imaterial UNESCO, sunt replici ale cămășilor autentice vechi, din muzee, care cuprind întreg arealul românesc. 

Peste 20 000 de persoane s-au abonat deja la acest curs! 
 
Nu ezita și tu să faci primul pas!
Învață GRATUIT cum să-ți coși 
cu încredere propria ta ie!

AFLĂ  CE PAȘI SĂ URMEZI ca să nu-ți mai pară atât de complicat și neclar tot ce știi despre ie!

Marketing by

Distribuie acest curs și pentru prietenele tale