FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, sigur! Te vom ajuta să-ți creezi prima ie printr-o experiență unică, complexă și fără griji și pași greșiți.

Implicarea ta este să coși 1-2 ore pe zi, în ritmul propriu, fără să depinzi de ore anumite.
Te vom ghida spre modelul care să ți se potrivească. în așa mod vei coase cămașa visurilor tale. Nu trebuie să-ți faci griji legat de alegerea materialelor, vom face noi recomandările necesare pentru tipul și cantitatea necesară.
În grupul de lucru, unde va fi comunicarea cu mentorul tău personal, accesul este pentru 12 luni. Pe platforma de curs, unde sunt tutorialele și informația structurată în PDF, vei obține acces pe viață.

Avem experiența a 3 ediții ale acestui program de mentorat, lansat pentru prima dată în 2021. Programul nostru este absolvit de sute de femei din peste 20 de țări, printre care Republica Moldova, România, Italia, Franța, Germania, Suedia, Portugalia, Koreea, Kuwait, SUA, Canada etc. Toate aceste femei au reușit să învețe de la distanță datorită organizării programului nostru online.

În funcție de modelul ales, vei primi sprijin și ghidare personalizată timp de 12 luni de la unul dintre mentorii Măiestria, care are experiență și pasiune aparte pentru zona etnografică a cămășii tale. Despre mentorii noștri poți afla mai multe informații pe pagina Mentori

Toate întâlnirile sunt înregistrate și vor fi publicate pe platforma de curs, unde vei avea acces să le urmărești oricând.
Da, certificatul se oferă la finalizarea cămășii, ca dovadă că ai trecut cu succes aceast program și ai obținut un rezultat pe măsură.
Da, te vom ghida pentru câte cămăși reușești să coși timp de un an, condiția este să o duci la bun sfârșit pe una, apoi să te apuci de altele.
Nu, cămășile sunt expuse temporar, pe parcursul a câteva săptămâni. Ceea ce expunem nu este proprietatea Măiestria, ci rămâne în proprietatea autoarelor.

Pentru înscriere în program te rugăm să completezi acest formular și să alegi data și ora potrivită pentru o întâlnire 1 la 1 gratuită cu una din membrele echipei Măiestria, ca să ne cunoaștem mai bine și să stabilim dacă te putem ajuta:

Completează formularul aici

RECAPITULARE

PENTRU ORICE ÎNTREBARE LEGATĂ DE ACEST PROGRAM, SUNT AICI:

Stela Moldovanu

MĂIESTRIA

PASĂREA
MĂIASTRĂ

Program online de mentorat cu ghidare personalizată timp de 12 luni

Pentru a afla mai multe detalii 

despre Programul Pasarea Maiastră 

înscrie-te la o întâlnire 1 la 1 

cu una din reprezentantele echipei Măiestria.

©Copyright 2023 MăiestrIA. Toate drepturile rezervate. Toate textele si fotografiile sunt proprietatea MăiestrIA, utilizarea si copierea fiind interzise.