CE SPUN CURSANTELE NOASTRE?

Rulează videoul

Ana Șeicărescu - IA este viața mea

Rulează videoul

Corina Carlogea - IA m-a ajutat să mă redescopăr

Rulează videoul

Corina Stan - nu există o zi fără să cos

Rulează videoul

Monica Borș - de la IE am învățat să-mi liniștesc graba

Rulează videoul

Olga Paci - să-mi cos o ie a fost un vis

Rulează videoul

Corina Digore - povestea cămășii sale de Regină

TÂRGU MUREȘ | CURSANTĂ DOUĂ EDIȚII LA RÂND

MĂDĂLINA MARIȘ

„Am învățat la acest curs sa cos corect și rapid o ie autentică minunată, într-un grup în care am primit susținere și acces la expertiza cum nu am mai experimentat până acum. Am comunicat cu femei deosebit de interesante, care împărtășesc o pasiune comună și se încurajează și mobilizează reciproc. Mi-a plăcut mult organizarea bună a cursului și atmosfera stress free, mobilizatoare și plină de caldură”

BUCUREȘTI | CURSANTĂ DOUĂ EDIȚII LA RÂND

FLORENTINA ISARIEV

„Căutam să îmi creez propria ie, să învăţ ce înseamnă o cãmaşă autentică, dar în schimb am găsit tot!

O comunitate sanatoasă, plină de creativitate şi energie pozitivă, femei determinate care împreună miscă munţi în spaţiul online şi în expoziţii. Am rămas cu o camaşă minune, foarte multe informaţii practice şi teoretice, o pasiune pe viaţă, o nouă perspectivă asupra timpului meu şi a forţei femeilor. Consider că cele 6 luni au fost o experiențã, nu doar un curs online”

GERMANIA

VALENTINA DOBROSTOMAT

”Inițial m-am înscris la acest curs din dorința de a avea o ie tradiționala fiind departe de casă. Sunt din Republica Moldova, nu am văzut ii acasă, nici măcar la bunica, deci a fost un drum de conectare cu multe generații dinaintea mea.

A fost o călătorie frumoasă, solicitantă, dar cu un rezultat pe măsură, un curs ce a scris ADN-ul meu cu acul pe pânză și asta va rămâne peste ani, poate pentru generațiile ce vin.”

CHIȘINĂU

ELENA STURZA EREMCIUC

”Un curs util care te învață pas cu pas de la zero cum să-ți faci propria ie, te îmbogațește spiritual, te scoate din anonimat, te ajuta psihologic, îți mărește cercul de prieteni, iar cand reușești, te face mândră și fericită! Am apreciat atmosfera, îndrumarea, faptul ca nu s-a barfit. Sunt recunoscătoare pentru comunicarea care mi-a lipsit în timpul concediului de maternitate și în timpul pandemiei.”

PITEȘTI | CURSANTĂ DOUĂ EDIȚII LA RÂND

ALINA ALEXANDRU-ILIESCU

”Dincolo de ce se vede, ia mea mai conține ceva imaterial: bucuria cu care am urmărit frumusețea nașterii iilor-colege de curs. A fost pentru mine un curs-muzeu, nu se va sfârși niciodată fiindcă fără spectacolul frumosului nu aș fi fericită. Așa că eu consider ca ce am cusut eu a fost cu energie creatoare de la tot grupul! Și mulțumesc tuturor, profesoare și cursante deopotrivă. 

Nu ies din aceasta cale, vom continua împreună.”

BUCUREȘTI | CURSANTĂ DOUĂ EDIȚII LA RÂND

ANDREA CERNESCU LUPU

”Mi-a plăcut extrem de mult comuniunea care s-a creat. Recomand cursurile Măiestria pentru că am convingerea că aici am întâlnit persoane care mi-au devenit prietene pe viață. Este un loc în care nu am sesizat „răutăcisme”, în care cursantele cu mai multă știință le ajuta pe cele foarte începătoare, este susținere și încurajare, totul sincer si cu inima deschisă.”

BELGIA

NATALIA VANTHIENEN

”Mi-a plăcut mult comunitatea, grija maestrei, rapiditatea cu care mi s-a răspuns la întrebări, inspirația și ideile aduse pe parcurs. Este o șezătoare modernă. O medtație. O întâlnire altfel cu tine”.

OTOPENI | CURSANTĂ TREI EDIȚII LA RÂND

CORINA STAN

”Este un curs inedit și unicat, serios și bine pus la punct! Însă de importanță maximă este atmosfera în care se desfașoară cursul: una caldă, familiară și respectuoasă. Răceala, distanța timidității, stresul nu există în acest grup! Cealaltă ramură definitorie a cursului este metoda de organizare. Totul este gândit în amănunt, predat cu profesionalism și, nu în ultimul rând, prezentat încântător. O experiență minunată, neașteptată, care m-a îmbogățit și pentru care rămân recunoscătoare!”

PITEȘTI | CURSANTĂ DOUĂ EDIȚII LA RÂND

ADRIANA BĂTRÂNCA

”Mi-a plăcut foarte mult munca în echipă, solidaritatea și susținerea reciprocă pe care am simțit-o la curs.

Îndrăznește, este o echipa serioasă și profesionistă, ai de câștigat și tu și urmașii tăi, și cămașa cu altiță!”

PARIS | CURSANTĂ DOUĂ EDIȚII LA RÂND

ELENA BINZARI

”Nu aș fi crezut vreodată că un curs de cusut ie mă poate învăța atăt de multe despre mine. Despre căutare, despre conexiune, despre răbdare. Despre: cine sunt și ce îmi place? Am realizat cât de mult timp prețios am la dispoziție și ce aleg să fac eu cu timpul meu. Am realizat cât de multă nevoie am să mă îmblânzesc și să mă împrietenesc cu mine. Pânza, ața și acul mi-au permis să-mi fac ordine în minte în primul rând, iar apoi – să creez.

Lucrând la ia mea, mi-am dat seama câtă putere creatoare și energie am în mine.

Acest curs mi-a facut loc într-o comunitate de femei minunate alături de care, pe lângă cusut, am descoperit valoarea unui grup de femei: ne-am susținut, ne-am încurajat, ne-am spus of-urile și bucuriile, am râs, am plâns… am fost împreună, fiecare din colțul ei de lume!”

RECAPITULARE

PENTRU ORICE ÎNTREBARE LEGATĂ DE ACEST PROGRAM, SUNT AICI:

Stela Moldovanu

MĂIESTRIA

PASĂREA
MĂIASTRĂ

Program online de mentorat cu ghidare personalizată timp de 12 luni

Pentru a afla mai multe detalii 

despre Programul Pasărea Măiastră, 

înscrie-te la o întâlnire 1 la 1 

cu una din reprezentantele echipei Măiestria.

©Copyright 2023 MăiestrIA. Toate drepturile rezervate. Toate textele si fotografiile sunt proprietatea MăiestrIA, utilizarea si copierea fiind interzise.